Seuraa Keskustan Kirppistä somessa

Tiedotamme sosiaalisessa mediassa tarjouksista, poikkeusaukioloista, tapahtumista, kirppiksen kuulumisista ja huippulöydöistä, joita kirppiksellä on tarjolla juuri tällä hetkellä. Seuraa meitä, niin et jää paitsi!

Seuraa meitä Facebookissa

17 hours ago

Keskustan Kirppis

Huomenna 3.6. avataan! Kellä ehti tulla jo ikävä kirppistelyä? Meillä ainakin! ♻️ Muistetaan kirppistellessäkin pitää turvavälit kunnossa ja suosia lähimaksua ❤️ #korona #kirppisjyväskylä #kirppis #keskustankirppis ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Keskustan Kirppis

Kuulitko jo? Keskustan Kirppis aukeaa 3.6.2020 klo 11:00! Kiinniolomme aikana siirryimme uuteen kassajärjestelmään. 🤩 Sen on kehittänyt osaava heppu nimeltään Koodi-Kalle, joka on aivot koko Kirppari-Kalle -varausjärjestelmän takana. Tämä saattaa kuulostaa pieneltä muutokselta asiakkaan näkökulmasta, mutta se helpottaa myös sinun ja erityisesti aktiivisten kirppismyyjien arkea!

Mitä uutta:
- Asiakkaan näkymässä näkyy selkeästi, onko varauksessa provisiota
- Myynnin seurannassa näkyy, mitkä tuotteet on myyty alennuksella
- Asiakkaan myynnin seurannassa näkyy eriteltynä tehdyt tilitykset
- Tarra-arkkien ulkonäkö uudistuu. Vanhat hintalaput käyvät silti edelleen, jos jollakulla sattuu niitä olemaan. 😊

Henkilökunnalle tulee helpotusta mm.
- Tilitysten teko nopeutuu
- Useat toiminnot eivät ole enää muistin varassa, ja näin huolimattomuusvirheet vähenevät ja viestintä asiakkaille selkiytyy
- Kassan käyttäminen on helpompaa

Kivaa, että tekniikkaa päivitetään. Sujuu arki paljon sutjakammin! Nähdään pian; Keskustan Kirppis aukeaa 3.6.2020 klo 11:00. Lue lisää: www.keskustankirppis.fi 🎉
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Keskustan Kirppis

Keskustan Kirppis avaa ovensa ke 3.6.2020 klo 11:00 normaaleilla aukioloajoilla, jihuu! 🎉🎉 Käytäntöihimme tulee pieni muutos, ja siitä tärkeää tietoa tässä julkaisussa, sekä sivuillamme: www.keskustankirppis.fi

Ennen avaamista pöytävuokraajien on mahdollista noutaa tarra-arkkeja ja tuoda tavaraa pöytiin, mikäli pöytävaraus alkaa 3.6.2020.

Aikataulu:
- ma 1.6.2020 klo 15 – 18, tarra-arkkien hakua ja tavaroiden pöytäänlaittoa
- ti 2.6.2020 klo 15 – 18, tarra-arkkien hakua ja tavaroiden pöytäänlaittoa
- ke 3.6.2020 klo 11:00, Keskustan Kirppis aukeaa myös shoppailijoille! Tästä lähtien normaalit aukioloajat.
____________________________

Toimintaan muutoksia

Kuten monet muutkin yritykset, myös Jyväskylän Keskustan Kirppis otti aikamoista runtua koronan aiheuttamien tappioiden myötä. Tämän takia toimintaamme tulee muutos, joka vaikuttaa vain vähän pöytävuokraajien arkeen, mutta toimii meille kuin pelastusrengas - se turvaa sen, että Jyväskylän keskustassa hyrrää hirmu hyvä kirppis tulevaisuudessakin.

19.5.2020 alkaen tehtyjen uusien pöytävarausten myyntituotoista peritään 5 % provisio tavallisen pöytävuokran lisäksi (esim. jos myyt 100 eurolla, provisio siitä on 5 euroa). Tiedämme, että tämä saattaa hämmästyttää, kummastuttaa ja ehkä harmittaakin monia asiakkaitamme, ja siksi haluamme kertoa muutoksesta ja sen syistä avoimesti.

Ennen avajaisiamme kysyimme kirppisyleisöltä, millainen hinnoittelu on kaikista mieluisin. Pöytävuokra ilman provisiota sai eniten puolestapuhujia. Palautteen voimin avasimme kirpputorin ja loimme jalansijaa Jyväskylän keskustassa. Halusimme alusta saakka palvella asiakkaitamme parhaamme mukaan ja kerätä paljon kehitysehdotuksia, jotta voisimme olla Jyväskylän paras itsepalvelukirppis.

Kehitysehdotuksia sateli ja monet ideat ovat aivan loistavia. Toteutusvaiheessa kuitenkin lähes aina tuli resurssipula. Resursseja ei ollut tarpeeksi. Nyt niitä on vähemmän kuin koskaan.

Provisio auttaa meitä pääsemään takaisin jaloillemme koronan aiheuttaman kiinniolon jälkeen ja jatkossakin kehittämään kirppiksen toimintaa asiakaskuntamme toiveiden mukaisesti. Tehdään yhdessä parhaamme näiden vaikeiden aikojen yli. Kiitos ymmärryksestä. ❤️

HUOM! Mikäli sinulla on voimassa varaus, joka on tehty ennen 19.5.2020, provisiomuutos ei vaikuta sinuun.
____________________________

Muita uutisia: kesätarjous!

Varsinaisia avajaisbileitä emme tartuntauhan takia järjestä, mutta jotain pientä kivaa haluamme tarjota kirppiskesäkauden kunniaksi.

Nyt saat 3 myyntiviikkoa 2 hinnalla!

Kuponkikoodilla ”KESÄKUU” saat 3 viikon pöytävuokran hintaan 59,80 € + 5 % provisio (norm. 89,70 € + 5 %). Valitse kestoksi 21 päivää, niin alennus astuu voimaan. Varaus tulee tehdä 30.6.2020 klo 23:59 mennessä, mutta varauksen ajankohta voi olla myöhemminkin.

HUOM! Jos olet aiemmin jättänyt maksun sisään korona-peruutuksen takia, tee varaus sähköpostitse info@keskustankirppis.fi , niin et vahingossa maksa tuplasti verkkovarauksen kautta. Veloitamme sinulta mahdollisen erotuksen jälkikäteen. Kerro sähköpostissa:
1) nimesi
2) puhelinnumerosi
3) pöytävarauksen aloituspäivä
4) pöytävarauksen pituus (esim. 7 pv tai 3 vk)
5) mahdollinen toiveesi pöytänumerosta (näet myymäläkartan Kirppari-Kalle -tililtäsi). Emme voi taata pöydän saatavuutta, mutta pyrimme valitsemaan mahdollisimman läheltä sitä.

Nähdään kirppiksellä! 🤩❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Keskustan Kirppis

Mitä sinulle kuuluu just nyt? Keskustan Kirppiksen henkilökunta osaa ottaa lokoisasti, vaikka pulju onkin väliaikaisesti kiinni - tai no, osa loikoilee ja osa alkoi remontoimaan kämppää. Joka tapauksessa ikävöimme asiakkaidemme iloisia hymyjä ja rupattelua kanssanne. Kerro siis kuvalla tai kommentilla, mitä sinulle kuuluu, tai miten vietät pääsiäistä! 😍

PS. Arvomme kommentoijien kesken yhden ilmaisen myyntipöydän isoon pöytään viikoksi (arvo 29,90 €). Suoritamme arvonnan pääsiäisen jälkeen, 14.4.2020. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Voittaja voi lunastaa palkinnon, kun taas avaamme kirppiksen ovet. 😎

Ajantasainen tieto kirppiksen avautumisesta löytyy nettisivuiltamme: www.keskustankirppis.fi

Kotoisaa pääsiäistä! 🌷
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Keskustan Kirppis

Edit: Keskustan Kirppis aukeaa ke 3.6.2020 klo 11:00. Lue lisää: www.keskustankirppis.fi

Keskustan Kirppiksen kiinniolo jatkuu toistaiseksi. Mitä tämä tarkoittaa jo tehtyjen pöytävarausten ja Easy-palvelun suhteen? Lue uusin tiedotteemme: www.keskustankirppis.fi tai alla olevasta postauksesta. 😌Edit: Keskustan Kirppis aukeaa taas ke 3.6.2020 klo 11:00. Lue lisää: www.keskustankirppis.fi

❗️Keskustan Kirppiksen korona-kiinniolo jatkuu toistaiseksi.❗️
Ilmoitamme kaikissa kanavissamme, kun tiedämme varman aukeamispäivämme. Lue tiedotteemme:

👉 VARAUKSET: Mikäli sinulla on pöytävaraus Keskustan Kirppikselle kiinniolomme aikana, se on AUTOMAATTISESTI PERUTTU, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä, vaikka varaus edelleen näkyisikin Kirppari-Kalle -tililläsi. Maksamasi maksu pysyy ”sisässä” automaattisesti, ja kun olemme taas avoinna, voit varata uuden pöydän puhelimitse tai myymälän kassalla ilman, että sinun tarvitsisi maksaa uudestaan. Ei siis huolta, kaikki järjestyy!

Mikäli haluat mieluummin perutusta varauksestasi rahapalautuksen tilillesi, laitathan meille sähköpostia: info@keskustankirppis.fi .

👉 EASY-PALVELU: Joudumme perumaan kaikki Easy-varaukset ainakin huhtikuun loppuun asti, ja otamme uusia varauksia vastaan vasta, kun ovemme taas aukeavat. Olemme kovin pahoillamme aiheutuneesta vaivasta.

Hyvä juttu on se, että koska emme ota nyt uusia Easy-varauksia vastaan, niin jono ei kiri eteenpäin. Ole valppaana, kun viestitämme aukeamisestamme - kannattaa varata uusi aika ensimmäisten joukossa, sillä kokemuksemme mukaan kalenterimme täyttyy hyvin nopeasti.

👉 TAVARAT TURVASSA? Jos tavarasi ovat jo kirppiksellämme, ei hätiä - ne ovat hyvässä suojassa. Turvajärjestelmämme ja päivittäinen Securitaksen vartijakierros pitävät huolen, että tavarat pysyvät varmassa tallessa.

👉 KYSYTTÄVÄÄ? Jos sinulla on kysymyksiä varaukseesi tai muuhun asiaan liittyen, vastaamme mielellämme sähköpostin kautta: info@keskustankirppis.fi . Puhelut tai tekstiviestit eivät meitä tavoita tällä hetkellä, sillä myymälässä ei ole henkilökuntaa puhelimen äärellä.
_________________________________

Tätä päätöstä ei ole todellakaan tehty kevyin mielin, mutta se helpottaa kirppiksen taloudellista tilannetta niin, että kaikkien työpaikat säilyy ja meidän on helpompi ponnahtaa ylös sitten, kun pandemia on selätetty. Mitä pikemmin korona saadaan kuriin, sitä nopeammin yrityksetkin pääsee taas palautumaan.

Kiitos asiakkaillemme tuestanne ja ymmärtäväisyydestänne. Yhteishenki korostuu, kun maailma on kriisissä. Olette hirmu tärkeitä! 💙❤️

Terveisin
Keskustan Kirppiksen väki
... See MoreSee Less

View on Facebook

ja Instagramissa!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8696472895 Feed will not update.

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi