Seuraa Keskustan Kirppistä somessa

Tiedotamme sosiaalisessa mediassa tarjouksista, poikkeusaukioloista, tapahtumista, kirppiksen kuulumisista ja huippulöydöistä, joita kirppiksellä on tarjolla juuri tällä hetkellä. Seuraa meitä, niin et jää paitsi!

Seuraa meitä Facebookissa

2 days ago

Keskustan Kirppis

Tuo takki...
HITTI 👍 vai HUTI 👎?
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Keskustan Kirppis

Viikonloppu!! 🥳💃 Kenties talvilomakin 🤩 Hiihtokeli on surkea, mutta lukemista vesisade ei haittaa! Kirjavalikoima on runsas 📚📚📚 Varmasti löytyy jokaiselle mieleistä luettavaa! ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Keskustan Kirppis

😍😍 tälläisiä ihanuuksia pöydistä 157 ja 158. Koot M-XXL, myös äitiysvaatteita mukana! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Keskustan Kirppis

😍 Asiakaspalveluässä hakusessa kesäksi! 🤩

Myö ollaan etsimässä huipputyyppiä meidän iloiseen porukkaan kesäksi. Työ Keskustan Kirppiksellä on hektistä, ja hommaa riittää työvuoron alusta loppuun. Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme kokevat tulleensa kohdatuiksi. Siksi yksi sun tärkeimmeistä ominaisuuksista on aito hymy!

Sun tuleviin perustyötehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kirpputorin siistiminen sekä avaamis- ja sulkemistoimenpiteet. Kirpparimme on auki maanantaista sunnuntaihin. Töitä on viisi päivää viikossa yhteensä 37,5 h/vk. Edellytämme, että olet täysi-ikäinen.

Hakemus saa olla vapaamuotoinen, mutta myö haluttais kuulla, että miksi haluut töihin just meille? Millanen työkaveri myö susta saatais?

Hakemuksen voit lähettää liitteineen (PDF) osoitteeseen rekry@keskustankirppis.fi tai tuoda paikan päälle Vapaudenkatu 40-42. Rekrystä vastaa Noora Suokas. Haku päättyy keskiviikkona 4.3.2020

Tsemppiä hakuun! 💙
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Keskustan Kirppis

Tiesitkö, että vuonna 1899 nykyisen Sokoksen paikalla on ollut leskirouva Hilda Törnroosin talo. Kirpputorimme paikalla on ollut viheralue, joka on kuulunut disponentti Tollef Wiikin tiluksiin. Tämän kartan tutkimiseen voisi uppoutua päiväksi tai useammaksi 😅 Jos haluat Jyväskylän kartan vuodelta 1899 omalle seinällesi, löytyy tälläisiä pöydästä nro 261.
Ps. Hinta vain 4,90€!
... See MoreSee Less

View on Facebook

ja Instagramissa!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8696472895 Feed will not update.

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi