Innokkaalle kirppistelijäkaverille täydellinen lahja

 
Onko tuttavapiirissäsi innokkaita kirppistelijöitä? Osta lahjaksi kirppislahjakortti! Se on yllätyksellinen, ympäristöystävällinen ja lompakollesi sopiva – summan saat päättää itse.
 
Keskustan Kirppiksen lahjakortin voit käyttää mihin vain valitsemaasi juttuun; sekä kirppislöytöihin että pöydän vuokraamiseen. Lahjakortteja voi ostaa Keskustan Kirppiksen myymälässä. Katso aukioloajat ja yhteystiedot täältä.
 
Käyttö: Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta kortin myyntipäivästä. Lahjakortin voi käyttää Jyväskylän Keskustan Kirppiksen myymälässä joko kirpputoripöydän vuokraamiseen tai valitsemiesi kirpputorituotteiden ostoon. Lahjakorttia ei voi käyttää verkkovarauksiin, eikä sitä voi vaihtaa käteiseksi. Koko summa tulee käyttää kerralla; vajaasta loppusummasta ei makseta erotusta lahjakortin haltijalle.
 
Nähdään kirppiksellä!

Kiinnostaako kirppispöydän pitäminen?

Muuta ylimääräiset tavarasi rahaksi ja varaa kirppispöytä! Tuottotakuu luo turvaa; mikäli myyntituottosi eivät kata pöytävuokraa, maksamme erotuksen. Tutustu myyntiohjeisiin tästä.

fiSuomi