Drop-in -palvelu on toistaiseksi tauolla.

Valitettavasti emme ota uusia Drop-in -varauksia vastaan tällä hetkellä. Palvelu on tauolla määrittelemättömän ajan. Pahoittelemme tilannetta.

Risuja, ruusuja? Anna palautetta!

Päivitetty 12.9.2022

Drop-in -palvelu (TAUOLLA)

Vähemmän tehtävää, enemmän turvaväliä – sitä on Drop-in! Hinnoittele tuotteesi kotonasi ja ”droppaa” eli tuo ne kirppiksen ovelle. Me hoidamme loput.

Hinta: 50 % myyntiprovisio – ei muuta!

Sinun ei tarvitse varata kirppispöytää – henkilökunta hoitaa sen puolestasi.

Hinnoittele tuotteesi Kirppari-Kalle -tililläsi. Kun olet tallentanut tuotteet, ilmoita siitä henkilökunnalle, niin tulostamme tarra-arkkisi ja viemme ne postiin jopa saman päivän aikana (klo 15 mennessä tulleet ilmoitukset).

Ilmoita näin: tekstaa numeroon 0400 848 459 ja kirjoita viestiin:

 • Hintalappujen postitus Etunimi Sukunimi Katuosoitteesi
 • Esim. ”Hintalappujen postitus Maija Meikäläinen Urhonkatu 4 A 11, 40100 Jyväskylä”

Kun tarra-arkit tipahtavat postiluukustasi, kiinnitä hintalaput tuotteisiisi. Saat tarra-arkkien mukana ohjeet, hintalappujen kiinnitystarvikkeita sekä yhden ylimääräisen tarra-arkin, johon voit kirjoittaa unohtuneita tuotteita kynällä.

Pakkaa tuotteesi kestokassiin / jätesäkkiin / laatikkoon. Tuo hinnoitellut tuotteesi kirpputorin sisäänkäynnillä olevaan rullakkoon aukioloaikojen puitteissa. Henkilökunta laittaa tuotteesi myyntiin mahdollisimman pian.

Olemme auki: ARK 11-18  //  LA 10-16  //  SU 12-16

Usein kysytyt kysymykset

Hintalappuina käytetään ainoastaan Kirppari-Kalle -järjestelmän omia hintalappuja. Niitä ei voi askarrella itse, sillä jokaisessa tuotteessa tulee olla viivakoodillinen hintalappumme.

 1. Kirjaudu Kirppari-Kalle -tilillesi tai mobiilisovellukseen ja siirry kohtaan ”Tuotteiden hinnoittelu”.
 2. Klikkaa ”Luo uusi tarra-arkki”
 3. Klikkaa ilmestyneeltä riviltä kohta ”Hinnoittele”. Sivulle ilmestyy 30 kohtaa joihin voit kirjoittaa tuotteidesi nimet ja myyntihinnat. Muista painaa välillä Tallenna-nappia.
 4. Kun yksi tarra-arkki on täytetty, voit luoda uuden ja jatkaa hinnoittelua. Yhteen myyntijaksoon voi tuoda max 5 arkillista tuotteita (150 kpl).
 5. Kun olet hinnoitellut kaikki tuotteesi, ilmoita siitä henkilökunnalle tekstiviestillä, niin postitamme tarra-arkit sinulle. Vaihtoehtoisesti voit myös käydä myymälässä ja noutaa arkit kassahenkilökunnalta ilman erillistä ilmoitusta.

Tarra-arkkien postitus – Ilmoita näin: tekstaa numeroon 0400 848 459 ja kirjoita viestiin:

 • Hintalappujen postitus Etunimi Sukunimi Katuosoitteesi
 • Esim. ”Hintalappujen postitus Maija Meikäläinen Urhonkatu 4 A 11, 40100 Jyväskylä”

Viemme tarra-arkit postiin jopa saman päivän aikana (klo 15 mennessä tulleet ilmoitukset). Kun tarra-arkit tipahtavat postiluukustasi, kiinnitä hintalaput tuotteisiisi. Saat tarra-arkkien mukana ohjeet, hintalappujen kiinnitystarvikkeita sekä yhden ylimääräisen tarra-arkin, johon voit kirjoittaa unohtuneita tuotteita kynällä.

Voit seurata myyntiäsi Kirppari-Kalle -tililläsi tai mobiilisovelluksessa ”Myynnin seuranta” -kohdassa.

Muita vinkkejä hinnoitteluun:

Hintalapuissa tulee lukea tuotekuvaus ja hinta. Emme myy tuotteita, joista nämä tiedot puuttuvat. Suosittelemme kuvailemaan tuotteet mahdollisimman tarkasti (Kirppari-Kallessa kirjoitustilaan mahtuu 30 merkkiä, mutta käsin kirjoittamalla voi täydentää).

 • Tum sin verhot 2 m
 • Pun tennarit koko 39
 • Jokapoikapaita koko M

Tämä ehkäisee rikoksia (hintalapun vaihtoa edullisemmasta tuotteesta toiseen), sekä säästää ostajilta vaivaa ja täten edistää myyntiäsi.

Kiinnitä hintalaput kunnolla erityisesti vaatteisiin, sillä tarrapinta ei ota kankaaseen kiinni pitävästi. Emme myy hintalaputtomia tuotteita, vaan ne päätyvät löytötavaroihin. Hyviä keinoja ovat esim. tarran kiinnittäminen pahvinpalaselle, jonka kiinnittää narulla vaatteeseen. Toinen hyvä keino on käyttää hakaneuloja tai nitojaa. Ethän käytä nuppineuloja (hakaneulat on ok), sillä ne ovat kivuliaita henkilökunnalle, vaatteiden sovittajille sekä koirien tassuille (olemme lemmikkiystävällinen kirppis).

Voit tuoda yhteen myyntijaksoon max 5 arkillista tavaraa (150 kpl). Koska palvelun hinta on 50% myyntituotoista ilman kiinteitä kuluja, niin et voi jäädä tappiolle.

Oli sinulla siis yksi tuote tai useampi jätesäkillinen – kaikki käy! Pääasia on, että olet hinnoitellut ja kiinnittänyt hintalaput tuotteisiisi valmiiksi ennen kuin tuot ne kirppikselle. 

Voit valita, mitä myymättömille tuotteille tehdään. Kysymme sinulta, haluatko myyntijakson päättyessä…

 1. (ILMAINEN) Lahjoittaa myymättömät tuotteet kirpputorille, jolloin henkilökunta tyhjentää pöydän. 
 2. (ILMAINEN) Tulla tyhjentämään pöydän itse.
 3. (10,00 €) Tilata pöydän tyhjennyspalvelun ja noutaa tuotteet 3 päivän sisällä.

 Henkilökuntamme kysyy noudosta ennen myyntijaksosi alkua.

Henkilökunta hoitaa:

 • Hintalappujen postittamisen (ellet halua noutaa niitä itse myymälästä)
 • Tuotteiden laittamisen kirppispöytään
 • Tuotteiden järjestelyn myyntijakson aikana
 • Kaikkiin tuotteisiin -50% alennus kolmeksi viimeiseksi myyntipäiväksi
 • Kirppispöydän tyhjennyksen myyntijakson viimeisenä päivänä
 • Myymättömien tuotteiden vastuullisen kierrätyksen (ellet tilaa pöydän tyhjennystä tai tyhjennä pöytää itse)
 • Myyntituottojen tilityksen pankkitilille

Sinä hoidat vain:

 • Tuotteiden hinnoittelemisen netissä ja hintalappujen kiinnitys
 • Tuotteiden ”droppaamisen” eli tuomisen kirpputorin sisäänkäynnille

Tuotteesi ovat myynnissä 15 päivää. Saat tuottosi pankkitilillesi myyntijakson jälkeen 1-3 pankkipäivän sisällä. Keskustan Kirppis ei tee käteistilityksiä. Lisää tilinumerosi Kirppari-Kalle -tilillesi ennen myyntijakson päättymistä. 

Voit seurata myyntiäsi kirjautumalla tunnuksillasi Kirppari-Kalleen tai mobiilisovellukseen. Kertynyt saldo tarkoittaa kokonaismyyntiä, josta vähennetään tilityksen yhteydessä Drop-in -palvelun 50% provisio sekä mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut.

Palvelun hintaan ei kuulu päivittäistä pöydän siivousta, mutta pyrimme käymään järjestelemässä pöytäsi siistiksi joka toinen päivä. 

Voit tuoda myyntijakson aikana lisää tavaraa myyntiin joko omatoimisesti tai drop-in -tyylillä.

 • Omatoimisesti: Hinnoittele tuotteet netissä ja tule tavaroiden kanssa myymäläämme. Siellä voit tulostuttaa hintalaput ja kiinnittää ne tuotteisiisi sekä asetella ne pöytääsi.
 • Drop-in -tyylillä: Hinnoittele tuotteet netissä. Ilmoita henkilökunnalle, kun olet merkinnyt arkit valmiiksi, niin lähetämme ne sinulle postitse.  Kiinnitä hintalaput tuotteisiin kotonasi, ja tuo tuotteet kirpputorin sisäänkäynnille.

Kysyttävää?

Jos jokin jäi mietityttämään, kysy lisää henkilökunnaltamme. Käy myymälässämme, lähetä sähköpostia tai soita asiakaspalvelunumeroomme aukioloaikojen puitteissa:

Keskustan Kirppis
Vapaudenkatu 40-42
40100 Jyväskylä

info@keskustankirppis.fi
puh. +358 400 848 459

Vastaamme puhelimeen vaihtelevasti riippuen kirppiksen ruuhka-ajoista, mutta pyrimme aina soittamaan takaisin.

fiSuomi