Sopimusehdot

Jyväskylän Keskustan Kirppis Oy Y-tunnus: 2945269-2
Vapaudenkatu 40-42, 40100 Jyväskylä

KIRPPUTORIPÖYTÄ ITSEPALVELUNA: SOPIMUSEHDOT

Pöytävarauksen teko
 

Pöytävarauksen voi tehdä nettisivuillamme Kirppari-Kalle -järjestelmässä tai paikan päällä liikkeessämme. Pöytävaraus tulee maksaa varauksen yhteydessä. Yhden pöydän voi vuokrata maksimissaan neljäksi viikoksi kerrallaan. Osoitteemme on:
 

Keskustan Kirppis

Vapaudenkatu 40-42
40100 Jyväskylä
(Asema-aukion laidalla) 

Pöytävaraus Kirppari-Kallen kautta:
 
1. Rekisteröidy / kirjaudu sisään
2. Varaa pöytä ja maksa varauksesi verkkopankissa
3. Hinnoittele tuotteesi järjestelmässä tai käsin

Varauksen jälkeen 
4. Tuo tuotteesi myyntiin, kun myyntijaksosi alkaa
5. Seuraa reaaliaikaista myyntiäsi järjestelmästä
6. Myyntijakson päätyttyä tyhjennä pöytäsi
7. Maksamme sinulle myyntituotot suoraan pankkitilillesi 

Pöytävuokraviikkoon kuuluu myyntipöydän lisäksi 1 x 30 kappaleen hintalappu-arkki. Jos sinulla on neljän viikon varaus, saat yhteensä 4 hintalappu-arkkia.
 

Tuotteiden hinnoittelu
 

Hintalappuina käytetään ainoastaan Kirppari-Kalle -järjestelmän omia hintalappuja. Niitä ei voi tehdä itse, sillä jokaisessa tuotteessa tulee olla viivakoodillinen hintalappumme. Yhteen pöytävarausviikkoon sisältyy yksi hintalappuarkki (30 kpl/arkki). Jos sinulla on neljän viikon varaus, saat yhteensä 4 kpl hintalappuarkkeja. Lisää hintalappuja voi ostaa hintaan 0,60 €/arkki.
 

Voit hinnoitella tuotteita kahdella tavalla:
 

Suosittelemme esitäyttämään hintalaput netissä Kirppari-Kalle -järjestelmässä, sillä näin tuotteidesi tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmään. Kun olet hinnoitellut tuotteet, voit noutaa hintalaput kirppikseltämme valmiiksi tulostettuna, mieluiten ennen myyntijaksosi alkua.
 

Esitäyttämällä tuotteesi pidät kätevästi kirjaa tuotteista, joita olet tuonut myyntiin. Näin esim. katoamistapauksessa tuotteen jäljittäminen on helpompaa. Esitäyttämällä vähennät myös virheiden mahdollisuutta, sillä hinta luetaan kassalla suoraan järjestelmästä, kun taas käsin hinnoittelemalla näpyttelemme hinnan käsin.
 
Vaihtoehtoisesti voit noutaa myymälästämme tyhjiä hintalappuarkkeja, ja kirjoittaa hinnan ja tuotekuvauksen käsin. Tällöin Kirppari-Kalle -tililläsi näkyy ajantasaisesti vain myytyjen tuotteiden tuotenumero ja hinta. 

Hintalapuissa tulee lukea tuotekuvaus ja hinta. Emme myy tuotteita, joista nämä tiedot puuttuvat. Suosittelemme kuvailemaan tuotteet mahdollisimman tarkasti (Kirppari-Kallessa kirjoitustilaan mahtuu 30 merkkiä, mutta käsin kirjoittamalla voi täydentää).
 
– Tum sin verhot 2 m
– Pun tennarit koko 39
– Jokapoikapaita koko M 

Tämä ehkäisee rikoksia (hintalapun vaihtoa edullisemmasta tuotteesta toiseen), sekä säästää ostajilta vaivaa ja täten edistää myyntiäsi.
 

Kiinnitä hintalaput kunnolla erityisesti vaatteisiin, sillä tarrapinta ei ota kankaaseen kiinni pitävästi. Emme myy hintalaputtomia tuotteita, vaan ne päätyvät löytötavaroihin. Hyviä keinoja ovat esim. tarran kiinnittäminen pahvinpalaselle, jonka kiinnittää narulla vaatteeseen. Toinen hyvä keino on niitata nitojalla tarrahintalappu kiinni niskan lappuun tai pesulappuun. Tämä ottaa hieman enemmän aikaa, mutta ehkäisee runsaasti katoamisia ja edistää myyntiäsi!
 

Pääset näkemään ajantasaisen myyntisi milloin tahansa netistä tai Kirppari-Kalle -mobiilisovelluksesta.
 

Myyntipöydän täyttö
 

Tuo tuotteesi myyntiin joko:
 
– myyntijakson aloituspäivää edeltävänä iltana puoli tuntia ennen sulkemisaikaa
– myyntijakson ensimmäisenä päivänä kirppiksen avatessa ovensa. 

Aukioloaikamme:

MA-PE 11:00 – 18:00
LA 10:00 – 16:00
SU 12:00 – 16:00 

Keskustan Kirppis

Vapaudenkatu 40-42
40100 Jyväskylä
(Asema-aukion laidalla) 

Liikkeemme edessä on leveä lastausväylä parkkipaikkojen ja katoksen välissä, jolle parkkeeraaminen on sallittu myyntikuorman purkamisen ajaksi. Jos liikkeen edessä on jonoa, odota paikassa, jossa et häiritse muuta liikennettä, tai osta pysäköintilipuke toiselle Asema-aukion parkkipaikalle (pysäköintimaksu 2,00 €/h) tai Forumin parkkihalliin (pysäköintimaksu 1,00 €/h ensimmäiset 3 h, sunnuntaisin ilmainen). Voit lainata myymälästämme ostoskärryn, niin tavaroiden siirto myyntipaikalle sujuu helpommin.
 

Henkareita riittää kirppiksellä kaikille. Omia ei tarvitse tuoda, ellet halua päästä turhista henkareistasi eroon. Emme säilytä asiakkaiden omia henkareita.
 

Myyntipöydän ylläpito
 

Myyntipöydän vuokraaja on vastuussa oman pöytänsä siisteydestä. Suosittelemme käymään tarkistamassa myyntipöydän siisteyden joka päivä myyntijakson aikana, sillä siisti pöytä myy parhaiten. Halutessasi voit myös ostaa meiltä lisäpalveluna myyntipöydän siivouspalvelun 1,50 € / päivä. Katso hinnastosta muut lisäpalvelut.
 
Tuotteiden tulee mahtua myyntipöydän sisäpuolelle, eikä niitä saa asettaa lattialle siivoojan tielle. Mikäli tuotteet eivät pysy myyntipöydän sisäpuolella, henkilökunnalla on oikeus poistaa myynnistä osa tuotteista. Myynnistä poistetut tuotteet säilytetään viimeistään vuokraajan viimeiseen myyntipäivään saakka. 

Kirpputorin henkilökunta pitää huolen Keskustan Kirppiksen yleisestä siisteydestä.
 

Hintojen muuttaminen myyntijakson aikana
 

Jos haluat alentaa kaikkien pöytäsi tuotteiden hintaa -50%, kerro tästä henkilökunnalle puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Merkitsemme alennuksen tilisi tietoihin, ja alennus tulee voimaan automaattisesti. Laita tai pyydä henkilökuntaa laittamaan pöydällesi kyltti alennuksesta.
 

Huom! Sähköposteihin reagoimme parin päivän sisällä, joten suosittelemme ilmoittamaan alennusmyyntijaksosta puhelimitse tai käymällä paikan päällä.
 
Jos haluat alentaa yksittäisten tuotteiden hintoja, vaihda tuotteeseen kokonaan uusi hintalappu. Älä suttaa tai muuta hintalapun vanhoja tekstejä, sillä henkilökuntamme ei voi tietää, onko myyjä itse muuttanut hintaa. Näin ollen emme myy tuotteita, jonka tuotekuvaus tai hinta on käsin muutettu alkuperäisestä. 

Myyntipöydän tyhjennys
 

Myyntipöytäsi tulee olla tyhjennetty myyntijaksosi viimeisenä päivänä viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa.
 

Keskustan Kirppiksen henkilökunta tarkastaa pois lähtevien myyjien tavarakassit, sillä näin kirppis pystyy valvomaan tuotteiden kulkua ja ehkäisemään varkauksia. Kun olet tyhjentänyt pöydän, siirry kassalle ja näytä tavarat henkilökunnalle.
 

Aukioloaikamme:

MA-PE 11:00 – 18:00 (pöytä tyhjennetty klo 17:00 mennessä)
LA 10:00 – 16:00 (pöytä tyhjennetty klo 15:00 mennessä)
SU 12:00 – 16:00 (pöytä tyhjennetty klo 15:00 mennessä) 

Voimme lisämaksusta tyhjentää myyntipöytäsi puolestasi! Katso hinnasto. Tyhjennyspalveluun kuuluu, että myyntijaksosi lopussa siirrämme pöytäsi tavarat laatikkoon/kasseihin, jotka voit hakea pois seuraavan päivän aikana. Tilaa tyhjennyspalvelu soittamalla infonumeroomme viimeistään päivää ennen tyhjennyspäivää.
 

Mikäli pöytääsi ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, etkä ole ilmoittanut tilaavasi tyhjennyspalvelua ajoissa, perimme sinulta 10,00 € suuruisen pöydän tyhjennysmaksun. Säilytämme kaikkien tyhjennettyjen pöytien tavaroita kolme päivää myyntijakson päättymisestä.
 

Kielletyt myyntituotteet
 

Myyntipöydillä EI saa myydä: elintarvikkeita / piraattituotteita / teräesineitä tai aseita / tupakka- tai alkoholituotteita tai muita päihteitä / lääkkeitä / vaarallisia aineita / aikuisviihdettä / likaisia, kosteusvauriollisia tai voimakkaasti tuoksuvia tuotteita / käytettyjä alushousuja.

Jos olet epävarma tuotteidesi soveltuvuudesta myyntiin, kysy henkilökunnalta. 
Poistamme epäkelvot tuotteet myynnistä välittömästi ja viemme ne löytötavarahuoneeseen. Mikäli kielletyistä tuotteista aiheutuu henkilö- tai esinevahinkoja, myyntipaikan vuokraaja on niistä korvausvelvollinen. 

Myyntien tilitys
 

Keskustan Kirppis tilittää myyntituotot vain pankkitilille. Käteistilityksiä kirppiksen kassalla ei tehdä, sillä olemme tehneet päätöksen olla varastoimatta käteistä myymälässämme. Tämä päätös helpottaa myös kirjanpitoamme sekä auttaa pitämään asiakkaiden myyntitulot varmassa tallessa.
 

Tilitykset pyritään tekemään aina mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 5 pankkipäivän sisällä myyntijakson päättymisestä. Kun näet saldosi nollattuna Kirppari-Kalle -tililläsi, se tarkoittaa sitä, että tieto tilityksestä on lähtenyt pankkiimme, ja pankkien aikatauluista riippuen rahat ovat tililläsi yleensä noin 1-3 pankkipäivän sisällä. Lisää tilinumerosi tietoihisi Kirppari-Kalle -tililläsi ”Omat tiedot” -kohdassa ennen myyntijaksosi päättymistä, niin tilityksesi ei viivästy. Mikäli tilitystä ei jostain syystä näy eikä kuulu, otathan meihin yhteyttä info@keskustankirppis.fi , niin 
selvitetään, missä vika.
 

Jos myyntijaksosi on useamman viikon mittainen, teemme välitilityksiä noin viikon välein.
 

Jos kirppikselle jääneitä tuotteitasi myydään vielä viikon sisällä myyntijaksosi päättymisen jälkeen, tilitämme kyseiset tuotot tilillesi. Sen jälkeen kyseisen myyntijaksosi saldo poistuu näkyvistä Kirppari-Kallesta. Voit pyytää näkyvistä poistunutta PDF-myyntiraporttia itsellesi sähköpostitse henkilökunnalta: info@keskustankirppis.fi
 

Kadonneet tuotteet ja varkaudet
 

Jos huomaat, että tuotteesi on kadonnut myyntipöydältäsi (eikä sitä ole myyty), kierrä viereiset ja kirpputorin muut myyntipöydät, sillä tavarat kulkeutuvat helposti muualle. Tarkista myös sovituskopin viereinen rekki sekä ”Löytötavarat”-osasto siltä varalta, että tuotteesta on irronnut hintalappu ja henkilökunta on siirtänyt tuotteesi sivuun. Emme myy hintalaputtomia tuotteita.
 

Säilytämme löytötavaroita yhden viikon myyntijakson loppumisen jälkeen. Tule siis tarkistamaan löytötavarahuoneemme ajoissa, sillä tämän jälkeen löytötavarat siirtyvät kirpputorin omistukseen.
 

Myymälässämme on tallentava valvontakamerajärjestelmä sekä hälytinportit, jotka ehkäisevät varkauksia. Voit vuokrata kassalta varashälyttimiä tuotteillesi hinnaston mukaisesti.
 

Keskustan Kirppis ei vastaa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista, mutta tekee kaikkensa tällaisten tapausten ehkäisemiseksi. Keskustan Kirppis ei ole vastuussa tuotteiden vahingoittumisesta tai tuhoutumisesta ilkivallan, murron, tulipalon, vesivahingon tai muun siitä riippumattoman vahingon sattuessa.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

KIRPPUTORIPÖYTÄ EASY-PALVELUN KAUTTA: SOPIMUSEHDOT

Palvelun aloittaminen 

Asiakas voi tuoda tuotteita myyntiin vain ajanvarauksella. Myyntiin otetaan max. 60 tuotetta per myyntipöytä. Palvelun hinta koostuu 10,00 € varausmaksusta sekä 50% provisiosta.
 

Tuotteiden hinnoittelu ja hälyttäminen
 

Henkilökunta hinnoittelee Easy-palvelun tuotteet käyttäen Kirppari-Kalle -varausjärjestelmän omia viivakoodillisia hintalappuja. Tämä mahdollistaa sen, että asiakas voi seurata kokonaismyyntiään reaaliaikaisesti järjestelmän kautta omilla tunnuksillaan, jotka hän saa viimeistään asiakkuuden perustamisvaiheessa.

Koko henkilökunta koostuu pitkän kaavan kirppisharrastajista, ja Easy-palvelun varatessasi annat oikeuden ja vastuun hinnoittelusta henkilökunnalle. Easy-palveluun kuuluu, että jokainen myyntituote varustetaan hälyttimellä, mikäli tämä on mahdollista tuotteen materiaalin ja muiden ominaisuuksien puolesta. 

Myyntipöydän täyttö ja tyhjennys, sekä myymättömien tuotteiden nouto
 

Henkilökunta laittaa Easy-palvelun tuotteet myyntiin asiakkaan myyntijakson alkamispäivän aamuna. Henkilökunta poistaa myymättä jääneet tuotteet asiakkaan myyntijakson viimeisenä päivänä klo 17:00 mennessä.
 

Keskustan Kirppis säilyttää myymättä jääneitä tuotteita tiloissaan kolme (3) vuorokautta, jonka jälkeen noutamatta jätetyt tuotteet siirtyvät kirpputorin omistukseen. Asiakas voi vaihtoehtoisesti päättää lahjoittavansa myymättä jääneet tuotteet Keskustan Kirppiksen kehitysrahamyyntiin.
 

Myyntipöydän ylläpito
 

Keskustan Kirppis pitää huolen Easy-palvelun myyntipöytien siisteydestä myyntijakson ajan.
 

Mikäli kaikki asiakkaan tuomat tuotteet eivät mahdu myyntipöydän sisäpuolelle niin, että pöytä pysyy siistinä, henkilökunnalla on oikeus jättää laittamatta myyntiin osa tuotteista. Ylijäävät tuotteet varastoidaan kirppiksen tiloissa myyntijakson ajan, ja henkilökunta voi lisätä tavaraa pöytään sitä mukaan, kun siitä myydään tavaraa.
 

Hintojen muuttaminen myyntijakson aikana
 

Easy-palveluun kuuluu, että henkilökunta laittaa asiakkaan koko myyntipöytään -50% alennuksen myyntijakson kolmen (3) viimeisen päivän ajaksi. Näin henkilökunta mahdollistaa mahdollisimman monien tuotteiden myynnin.
 

Kielletyt myyntituotteet
 

Myyntiin ei saa tuoda: elintarvikkeita / piraattituotteita / teräesineitä tai aseita / tupakka- tai alkoholituotteita tai muita päihteitä / lääkkeitä / vaarallisia aineita / aikuisviihdettä / likaisia, kosteusvauriollisia tai voimakkaasti tuoksuvia tuotteita / käytettyjä alushousuja. Jos olet epävarma tuotteidesi soveltuvuudesta myyntiin, kysy henkilökunnalta. Easy- palvelussa henkilökunta jättää hinnoittelematta mahdolliset kielletyt myyntituotteet ja säilyttää niitä asiakkaan myyntijakson ajan.
 

Myyntien tilitys
 

Easy-palvelupöydän tuotto siirretään asiakkaan pankkitilille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 5 arkipäivän sisällä myyntijakson loppumisesta. Keskustan Kirppis siirtää myyntituotot ainoastaan pankkitilille, eikä tee käteistilityksiä. Asiakkaan tulee lisätä tilinumero Kirppari-Kalle -tilinsä ”Omat tiedot” -kohtaan ennen myyntijakson päättymistä välttääkseen myyntituottojen tilityksen viivästymisen. Yli 30 päivän vanhoja tilityksiä ei tehdä.
 

Kadonneet tuotteet ja varkaudet
 

Mikäli Easy-palvelun myyntijakson jälkeen asiakas huomaa tuotteen puuttuvan eikä sitä ole Kirppari-Kallen myynnin seurannan mukaan myyty, asiakas voi tulla tarkistamaan löytötavarahuoneemme. On mahdollista, että myyntijakson aikana tuotteita liikkuu ostajien mukana vääriin pöytiin tai niistä putoaa hintalappu. Mikäli henkilökunta löytää tällaisen tuotteen myyntijakson jälkeen, se viedään löytötavarahuoneeseen. Keskustan Kirppis säilyttää löytötavaroita seitsemän (7) päivän ajan. Tämän jälkeen löytötavarat siirtyvät kirpputorin omistukseen.
 

Keskustan Kirppiksellä on myymälässään tallentava valvontakamerajärjestelmä, hälytinportit ja kiertävä vartiointisopimus Securitaksen kanssa varkaustapauksien ennaltaehkäisemiseksi. Keskustan Kirppis ei vastaa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista, mutta tekee kaikkensa tällaisten tapausten ehkäisemiseksi. Keskustan Kirppis ei ole vastuussa tuotteiden vahingoittumisesta tai tuhoutumisesta ilkivallan, murron, tulipalon, vesivahingon tai muun siitä riippumattoman vahingon sattuessa.
 

Sopimuksen voimassaolo
 

Pöytävarauksen tehdessäsi hyväksyt ja ymmärrät yllä luetellut sopimusehdot. Sopimus on voimassa myyntijaksosi ajan.

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi