Tuottotakuu

Keskustan Kirppis tarjoaa täyden tuottotakuun kirpputorimyyjille. Mikäli et saa pöytävuokran hintaa takaisin myyntituotoistasi, saat rahasi takaisin! Kertyneet myyntituotot tilitetään joka tapauksessa sinulle, eli jäät taatusti plussan puolelle.

Tuottotakuu on voimassa kaikissa itsepalvelupöydissä ja minimyymälöissä aikaisintaan 23.5.2019 alkaneista varauksista alkaen. Tuottotakuun piiriin eivät kuulu vitriinipaikat tai Easy-palvelu. Takuu voidaan myöntää enintään neljän viikon aikaisesta pöytävuokrasta siltä ajalta, jolta myyntituotot eivät yllä kattamaan pöytävuokraa. ESIM. Jos kahden viikon kokonaismyynti kattaa 1. viikon pöytävuokran, mutta ei 2. viikon pöytävuokraa, hyvitetään vain yhden viikon pöytävuokran summa.

Tuottotakuun ehdot

1. Kirpputorimyyjä hinnoittelee tuotteensa Kirppari-Kalle -tilinsä kautta “Tuotteiden hinnoittelu” -kohdassa. Tuottotakuun edellytys on, että myydyistä tuotteista jää tieto myynnin seurantaan tuotteen kuvauksen kera. Näin henkilökunta voi tarkastella mahdollisen hyvityspyynnön syitä ja auttaa kirpputorimyyjää myymään menestyksekkäämmin.

2. Kirpputorimyyjä pitää myynnissä pääsääntöisesti hyväkuntoisia ja ehjiä tuotteita. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä pitää tarkoituksellisesti huonokuntoista ja myyntikelvotonta tavaraa myynnissä useita viikkoja, eikä myyntituottoja sen takia kerry.

3. Kirpputorimyyjä pitää myyntipöydän hyvässä järjestyksessä ja sopivan täynnä myynnin maksimoimiseksi. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä pitää myyntipöydän tarkoituksellisesti epäjärjestyksessä tai liian täynnä niin, että ostaja-asiakkaat eivät löydä pöydästä ostettavaa, eikä myyntituottoja sen takia kerry.

4. Kirpputorimyyjä uudistaa myyntipöydän tarjontaa pitkäkestoisissa varauksissa. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä pitää jatkuvasti myynnissä samoja tuotteita, jotka eivät ole menneet kaupaksi aikaisemmillakaan myyntijaksoilla, eikä myyntituottoja sen takia kerry.

5. Kirpputorimyyjä hinnoittelee tuotteet alueen kirpputorien yleisen hintatason mukaisesti. Takuu ei päde, mikäli henkilökunta toteaa, että kirpputorimyyjä hinnoittelee tarkoituksella tuotteensa selvästi ylä- tai alakanttiin niin, että myyntituottoja ei sen takia kerry.

6. Kirpputorimyyjä toimii kirpputorin omien sääntöjen ja hyvän tavan mukaisesti, eikä aiheuta toiminnallaan harmia muille kirpputorimyyjille.

Mikäli kirpputorimyyjän toiminta täyttää tuottotakuun ehdot eikä siitä huolimatta saa pöytävuokran hinnan suuruista summaa myyntituotoistaan, Keskustan Kirppis hyvittää pöytävuokran suuruisen summan kirpputorimyyjälle. Kertyneet myyntituotot tilitetään joka tapauksessa kirpputorimyyjälle, eli jäät taatusti plussan puolelle!

Takuuta tulee pyytää kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@keskustankirppis.fi ja laittamalla sähköpostin aiheeksi “Tuottotakuun hyvitys”. Kirpputorin henkilökunta tarkastaa pyynnön, ja antaa ohjeet takuuhyvityksen saamiseksi. Takuuhyvitys voidaan palauttaa ainoastaan kirpputorimyyjän pankkitilille. Takuun hyvityksiä myymälän käteiskassalla ei tehdä. Kirpputorimyyjän tulee ilmoittaa Keskustan Kirppikselle tilinumero hyvityssumman palautusta varten joko sähköpostilla tai Kirppari-Kalle -varausjärjestelmän “Omat tiedot” -kohdassa.

Ehdot päivitetty 24.7.2019

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi