Haetaan kirpputorimyyjää loppukesälle

Työnkuva: Myyjän työssä Keskustan Kirppiksellä pääset seuraamaan aitiopaikalta koko yrityksen toimintaa, palvelemaan asiakkaita positiivisella asenteella ja huolehtimaan arjen sujuvuudesta. Pääset työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa työntekijät tukevat toisiaan. Työ on ajoittain hektistä ja hommaa riittää työvuoron alusta loppuun, onkin hyvä jos sinulla on kokemusta paineen alla työskentelystä. Taidoista ja mielenkiinnosta riippuen työnkuvaan voidaan sisällyttää markkinoinnin avustavia tehtäviä ja kirpputorin kehittämistyötä.

Millaista koulutusta ja kokemusta haemme:

Tehtävä ei vaadi tiettyä koulutusta, mutta kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä on eduksi. Vaikka kokemusta ei löytyisi, niin oppivalla ja aktiivisella asenteella tulevat työtehtävät onnistuvat varmasti. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen välttämätön. Muuta kielitaitoa ei vaadita mutta englannin ja/tai venäjän osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme että olet täysi-ikäinen.

Työtehtävät:

  • Kassatyöskentely
  • Asiakaspalvelu kasvotusten, puhelimessa, sähköpostilla ja somessa.
  • Myymälän siistinä pitäminen
  • Kassan laskeminen ja myymälän sulkeminen

Tämän lisäksi osaamisen mukaan voit päästä tekemään myös:

  • Markkinoinnin avustavat tehtävät
  • Kirpputorin kehittäminen
  • Asiakkaiden tilitysten tekeminen

 Työaika ja aloitus:

Työtehtävien laajuudesta riippuen työaika on 20-37,5h viikossa. Työ sijoittuu ma-pe klo 10.15-18.15 ja la-su klo 9.30 -16.30 välille. Vapaatoiveet otetaan huomioon työvuorosuunnittelussa. Työ alkaa heinäkuun lopussa perehdytyksellä. Työ on määräaikainen 31.8.2022 asti ja jatkosta on mahdollista sopia. Työpaikka sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Vapaudenkatu 40-42, Jyväskylä.

Miten ja milloin haen:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo PDF-muodossa sähköpostilla osoitteeseen rekry@keskustankirppis.fi. Hakemus voi olla myös videomuodossa. Hakemuksessa haluaisimme osaamisen lisäksi kuulla miksi haluat töihin juuri meille ja millainen työkaveri myö susta saataisiin? 

Hakuaika päättyy maanantaina 20.6.2022

fiSuomi