Asiakaspalvelijaksi Jyväskylän Keskustan Kirppikselle

Etsimme nyt joukkoomme iloista asiakaspalvelijaa vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi. Tehtävässä aloitus syyskuun aikana ja kesto alustavasti vuoden 2022 loppuun. Olethan valmis työskentelemään sekä arkena että viikonloppuna aukioloaikojemme puitteissa. Työaika on 25-30 h/vk.

Työssä onnistuminen edellyttää sinulta hyviä ongelmanratkaisutaitoja, iloista asiakaspalveluasennetta sekä hyvää paineensietokykyä. Työ vilkkaalla kirpputorillamme on hektistä ja töitä riittää vuoron alusta loppuun – päivittäinen askelmittaritavoite tulee helposti täyteen. Tueksesi saat mahtavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan ja opastamaan. Tehtävään annetaan perehdytys. Perustason englannin kielen taito sekä kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi muttei ole välttämätöntä. Edellytämme että olet täysi-ikäinen.

Tuleviin perustyötehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu kassalla, puhelimessa, sähköpostitse sekä somekanavissamme, kassatyöskentely, kirpputorin siistiminen sekä avaamis- ja sulkemistoimenpiteet.

Työssä sekä palkkauksessa sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.
Hakemus saa olla vapaamuotoinen – haluaisimme kuitenkin kuulla työkokemuksen lisäksi, millainen työkaveri olet ja miksi haluat töihin juuri meille? Hakemuksen voit lähettää liitteineen (PDF) osoitteeseen rekry@keskustankirppis.fi . Rekrystä vastaa Noora Suokas.

Haku päättyy 28.8.2022. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ethän siis jätä hakemista viime hetkeen!

fiSuomi