Kirpputori on askartelijan paratiisi

Kirppiksemme sai vihdoin oman blogin, johon tulemme päivittelemään aiheista niin stailaus,- ja tuunausvinkeistä luontoon ja ekologisuuteen, kierrätykseen ja kestävään kehitykseen. Annamme myös myyntivinkkejä myyjille ja hyviä tärppejä ostajille.

Näin jouluksi saimme ensimmäisen postauksen, jes!

Täällä kirjoittelee Iida, toinen harjoittelijoistamme. Olen kolmannen vuoden liiketalouden kaksoistutkinto-opiskelija, joka on markkinointiviestinnän harjoittelussa täällä Keskustan Kirppiksellä. Olen 5 viikkoa harjoittelussa, josta olen jo 2 viikkoa ollut. Hurjan nopeasti menee aika! Harjoittelussa olen oppinut ja kokenut paljon uutta.

Kirpputorit ovat täynnä jonkinsorttista tavaraa, josta voi saada hieman tuunailemalla (tai ei välttämättä tarvitse tuunailla ollenkaan) omannäköisen ja itselle mieluisan tuotteen. Listasimme muutaman tavaran, jota tuunailemalla saisit hyödyllisiä tuotteita. Samalla teet vanhasta uutta ja annat tavaralle pidemmän käyttöiän.

Vanhasta rasiasta tai laatikosta voi tuunailla kukka-astian, tai näin joulun alla, reunuksia voisi koristaa valot ja laatikon sisältä kurkistaa tonttu.

lasilaatikko

Sanonta “toisen roska on toisen aarre”, on hyvä ilmaisu sille, kun ajattelee heittävänsä pois jotain käyttökelpoista. Vanhat, moneen kertaan luetut kirjat, tylsää? Sisällön muistaa suunnilleen jo ulkoa. Mutta voisiko vanhalle kirjalle antaa vielä hieman armoa, ennenkun sivut heitetään paperinkeräykseen? 

Linkistä näet, kuinka voisit askarrella vanhoista kirjan sivuista esim. kynäpurkin.

http://handmade-eva.blogspot.com/2011/11/vanhasta-kirjasta-purkki.html

pampulat

Itse tehtyä arvostetaan nykyään yhä enemmän. On kyse sitten mummon kutomista villasukista tai itsetehdystä limpusta, arvostus on suurempi, kuin kaupan hyllytavaralla. 

Kuten esimerkiksi näistäkin kuvan huopapalloista saa nätisti talveen tai jouluun askarreltua esim. kaula,- tai käsikoruja, niin lapselle kuin aikuisellekkin.

kirjan sivu

Vain taivas on rajana, mitä kaikkea kirppislöydöistä voi askarrella. Luovuus mukaan seuraavalle kirppiskierrokselle!

Mukavaa joulunaikaa!

Toivottaa Keskustan Kirppiksen poppoo