Kaveripöytä-ominaisuus

Voit pyytää henkilökuntaa liittämään kaksi käyttäjätiliä samaan pöytävaraukseen. Katso palvelun hinta Hinnastosta.

KÄYTTÄJÄTILIEN LUOMINEN: Molempien kaverusten tulee luoda OMAT käyttäjätilit Kirppari-Kalle -järjestelmään (mikäli niitä ei vielä ole) : www.keskustankirppis.fi/paikanvaraus –> ”Rekisteröidy”

HINNOITTELU: Molempien tulee käyttää tuotteiden hinnoittelemiseen OMAA käyttäjätiliään. Nettihinnoittelun voi aloittaa jo ennen pöytävarauksen tekemistä, mutta fyysiset hintalaput voi noutaa vasta, kun varaus on tehty ja maksettu.

PÖYDÄN VARAAMINEN: Toinen kaveruksista tekee pöytävarauksen ja maksaa sen verkkopankkitunnuksillaan. Voitte jakaa kulut keskenänne haluamallanne tavalla. Varauksen voi tehdä myös myymälän kassalla.

TILIEN YHDISTÄMINEN JA HINTALAPPUJEN HAKEMINEN: Kun käytte hakemassa hintalaput kirpputorilta, mainitkaa henkilökunnalle: ”Haluamme kaveripöydän” tai ”Haluan liittää varaukseeni kaverin”. Kaverin lisäyksestä varaukseen veloitetaan pieni maksu kassalla. Kertokaa aina hintalappuja hakiessanne OMA nimenne sekä kirppispöytänne numero.

Kun kirppispöydän myyntijakso alkaa, voitte seurailla omilla käyttäjätunnuksillanne myynnin kertymistä. Näin helppoa se on!

Nähdään kirppiksellä! 🙂
Terkuin Keskustan Kirppiksen poppoo